WEBSITE

WEBSITES DIE MAXIMAAL RENDEREN

Een goede website is veel meer dan een aantrekkelijk design. Wij zetten ons team in om je nieuwe website beter te laten scoren bij jou potentiële klanten. Onze aanpak? Een website maken die doelgericht  en gebruiksvriendelijk is voor je bezoekers én die snel wordt teruggevonden in Google. Hier draait het om!

HOE BOUWEN WIJ JOUW WEBSITE?

1. BEGINNEN BIJ HET BEGIN: DE INHOUD

Veel websitebouwers starten met een fraai design en beschouwen de inhoud als opvulsel. In onze ogen totaal fout! Uiteindelijk zijn het de teksten die je website doen scoren in Google en die bezoekers overtuigen om met jou contact  op te nemen voor meer informatie. Bovendien is het de juiste inhoud die garandeert dat bezoekers meteen vinden wat ze zoeken.

Daarom starten onze nieuwe websiteprojecten eerst met het bepalen van de juiste internetstrategie. Op basis hiervan tekenen we in onderling overleg de juiste inhoud uit. Vervolgens gaan we aan de slag met het schrijven van Google-vriendelijke teksten. Jij vertelt ons je verhaal en onze SEO-copywriter vertaalt de inhoud naar doeltreffende web-teksten.

2. VAN INHOUD NAAR VORMGEVING EN TECHNIEK

Als de inhoud en de strategiebepaling volledig op punt staan, gaan wij aan de slag met het ontwerpen van een aantrekkelijke website die meteen aanspreekt en bezoekers de juiste weg wijst.

Pas als de inhoud en de vorm goed zitten, start het technische verhaal. Wij bouwen je website in WordPress. Dit technische platform staat garant voor websites die je zelf kan aanpassen en volledig geoptimaliseerd zijn volgens de technische eisen van Google.

3. VAN LANCERING NAAR DAGELIJKS BEHEER.

Na de lancering begint het verhaal pas echt. Teksten moeten up to date blijven, productpagina’s vragen om regelmatige aanpassingen, nieuws- of blogberichten moeten worden gepubliceerd, Ook hiervoor kan je rekenen op onze totaalservice.

GEEN EINDPUNT MAAR EEN BEGIN.

Na de lancering van een je website en/of webshop zijn we niet aan het eindpunt, wél aan het begin van je online marketingstrategieën. Een goede website evolueert en breidt ook functioneel uit volgens de behoeftes van jezelf en je potentiële klanten. Daarbij is het uiteraard ook van groot belang om de prestaties van je website op te volgen via Google Analytics.

Op basis van een content marketingplan laten wij je website groeien met online video’s, een blog, SEO-geoptimaliseerde landingspagina’s, vlogs, infographics, ebooks, …