WAARNAAR KIJKEN KLANTEN ALS ZE JOUW WEBSITE VOOR HET EERST BEZOEKEN?

It's only fair to share...Buffer this page
Buffer
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+

Aan welke voorwaarden voldoet een website die goed scoort bij potentiële klanten? En hoe beslist een klant of jouw website overtuigend is? Alle aspecten van een goede website vind je hier op een rijtje.

EEN GOEDE WEBSITE  ZET DE BEZOEKER CENTRAAL

Daarom vertrekt je website beter niet vanuit jouw producten, maar wel vanuit de vragen en de wensen van je (potentiële) klanten, en daagt je bezoekers uit. Een klantgerichte website reikt een oplossing aan voor de vragen waarmee bezoekers zitten.

HEEFT EEN FUNCTIONEEL DESIGN

Een functioneel design zorgt ervoor dat de bezoeker zich meteen aangesproken voelt. Dat is van levensbelang, want een bezoeker zal gemiddeld in 3 seconden beslissen of hij goed zit of niet.

Zorg dus dat je bezoeker meteen de weg vindt op zijn/haar vraag door gebruik te maken van een duidelijke navigatiestructuur. Je website dient eveneens uit te blinken in eenvoud.

Voorzie duidelijke call-to-actions of actieknoppen die een bezoeker aanzetten tot actie, bijvoorbeeld om een bestelling te plaatsen, een offerte aan te vragen of contact op te nemen.

IS MAKKELIJK TERUGVINDBAAR IN GOOGLE

In de eerste plaats moet een (potentiële) klant jouw website vinden dankzij seo-vriendelijke teksten die goed teruggevonden worden door Google. Als bezoekers vervolgens op je website klikken, dan is het belangrijk dat je ze de aandacht geeft die ze verdienen.

VOLDOET AAN ALLE HEDENDAAGSE TECHNISCHE VEREISTEN

Natuurlijk is een uitmuntende website even vlot navigeer baar op smartphone als op laptop dankzij een responsive design. Bovendien zorgt een goed geschreven code (php, html, css enz..) ervoor dat de website een vlotte laadsnelheid heeft en dat alle technische richtlijnen van Google gerespecteerd worden.

GEEFT INZICHT IN DE MENSEN ACHTER HET BEDRIJF

Een uitmuntende website maakt gebruikt van zoekmachinevriendelijke teksten ondersteund door authentieke foto’s, deskundige video’s, interessante en boeiende inhoud die de bezoeker zo prikkelt dat ze absoluut verder willen kijken en meer willen weten.

Daarnaast bevat elke geslaagde website een “over ons“-pagina die inzicht geeft over de expertise, het vakmanschap en de passie van de mensen achter het bedrijf.

EN DOET MIJ ZIN KRIJGEN OM HET BEDRIJF TE CONTACTEREN

Kortom, een uitmuntende website doet klanten zin krijgen om het bedrijf in kwestie te contacteren en draagt zo bij tot meer en betere business.

 

Wilt u meer weten of graag ook een nieuwe website neem dan contact met ons op

It's only fair to share...Buffer this page
Buffer
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *